SON DAKİKA

AK OCAKLAR EREĞLİ ŞUBESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Türkiye’de örgütlenme çalışmalarını sürdüren AK Ocaklar Ereğli Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 27 Mart, 2015 15:39 Güncelleme: 27 Mart, 2015 15:39 AK OCAKLAR EREĞLİ ŞUBESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Genel Başkanlığını Hakan Yiğit’in yaptığı ve örgütlenme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Ak Ocaklar Kdz. Ereğli şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kdz. Ereğli Bağlık Mahallesi Suphi Konak Caddesi No:38/5 hizmete giren Ak Ocaklar açılışına, Kdz. Ereğli Belediye Başkan vekili Nazım Erdoğan, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Cevdet Civelek, AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Saffet Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programda, AK ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve Belediye Başkan vekili Nazım Erdoğan birer konuşma yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Ocaklar Ereğli Şube Başkanı Celal Yıldız, AK Ocakların milli ve manevi değerlere önem veren, yüreği Türkiye sevdası ile yanan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

AK Ocakların, ortak hedef ve gayelerin insan hak ve özgürlüklerine saygılı, devletin bölünmez bütünlüğünü savunan ahlaki ve evrensel değerlere sahip üstün vasıflı gençler yetiştirmek üzere, Türkiye sevdalılarının vefa seviyesini yükseltilmesine katkı sunmak için kurulduğunu ifade eden Ak Ocaklar Ereğli Şubesi Başkanı Celal Yıldız yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Ahde vefa ile çıktığımız bu kutlu sevda ve dava yolunda yapacağımız sosyal ve kültürel eğitim alanlarındaki projelerimizle kendimizi göstereceğiz. Felsefesi ne olursa olsun gel diyen, Mevlana’nın görüşünü paylaşan, herkesi kucaklayan ve Kdz Ereğli’de temel olmaya karar veren kişilerin değil, ilkesinin ve davasının derneğidir AK Ocaklar. Tabela derneği olmadığımızı verdiğiniz desteklerle bizlere gösteriyorsunuz ” şeklinde konuştu.

AK OCAKLARIN HİÇ BİR SİYASİ PARTİ İLE BAĞI YOKTUR

AK Ocakların, 30 Eylül 2014 tarihinde kurulmuş ve genel merkezi Ankara’da bulunan bir dernek olduğunu dile getiren AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ise konuşmasında şunları söyledi; Milli ve manevi değerlere sahip olup, üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmek gayesinde kurulmuş bir dernektir. Çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi bu doğrultuda devam ettireceğiz. Ak Ocaklar Derneği bir sivil toplum kuruluşudur, Ak Ocaklar Derneği dernekler kanununa göre hiçbir siyasi parti ile doğal olarak bir ilişkisi olamaz” dedi.

ERDOĞAN, HAYIRLI OLSUN

Kdz. Ereğli Belediye Başkanvekili Nazım Erdoğan ise Ak Ocaklar Ereğli Şubesi açılışın hayırlı olması temennisinde bulunarak yönetimini kutladı.

Konuşmaların ardından Abalı Camii İmam-Hatibi Mustafa Arslanboğa’nın yaptırdığı duanın ardından açılışı gerçekleştirilen Ak Ocaklar Ereğli Şubesinin açılış kurdelesini Kdz. Ereğli Belediyesi Başkanvekili Nazım Erdoğan, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve Ak Ocaklar Ereğli Şubesi Başkanı Celal Yıldız tarafından kesildi.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ AZ SONRA PAYLAŞACAĞIZ


Yorum Ekle