SON DAKİKA

AFAD, İtfaiye, Jandarma ve köy halkı seferber oldu

AFAD, İtfaiye, Jandarma ve köy halkı seferber oldu 05 Mayıs, 2019 14:01 Güncelleme: 05 Mayıs, 2019 14:01 AFAD, İtfaiye, Jandarma ve köy halkı seferber oldu

 Ereğli'ye bağlı Ormanlı beldesi Uludağ köyünde kaybolduğu ihbarı yapılan 43 yaşında ki Hasan U. için AFAD, İtfaiye, Jandarma ve köy halkı seferber oldu.

Olay ilçeye bağlı Ormanlı beldesi Uludağ köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orman işleri ile uğraşan Hasan U. Dün öğleden sonra ailesine biraz dolaşıp geleceğini söyledikten sonra ormanlık alana gitti. Uzun süre haber alınamayan ve telefonuna da ulaşılamayan Hasan U. Nun ailesi Jandarma ekiplerine haber verdi. İhbarın hemen ardından Jandarma, Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) İtfaiye ekipleri ile köylüler, Hasan U. Yu arama çalışması başlattı. Ormanlık alanda yaklaşık 11 saat süren arama çalışması sonrasında yaşlı adam bulunamazken, Hasan U. Nun sabaha karşı saat 04,30 sularında evine geldiği, ormanda çalışırken eve döndüğü sırada rahatsızlandığını ve o andan sonrasını hatırlamadığını, kendine geldikten sonra eve döndüğünü söylediği öğrenildi. Eve çağırılan 112 ekiplerinin yaptığı kontrolde Hasan U. Nun herhangi bir darp izine rastlanmadığı, kontrolün ardından hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle