SON DAKİKA

Açılışını bayan Uysal yaptı

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, “Ahsen Mutlu Günler Atölyesi’nin açılışını yaptı. 05 Aralık, 2015 17:06 Güncelleme: 05 Aralık, 2015 17:06 Açılışını bayan Uysal yaptı

Bayan Uysal, Nikâh, bebek ve sünnet şekeri, doğum günü ve parti süsleri, nikâh ve kına gecesi malzemeleri gibi birçok ürün yelpazesini bünyesinde barındıran iş yerinin Ereğli ve Bilgin ailesine hayırlı olmasını diledi.

Açılışa, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı yönetim kurulu üyeleri,  Meclis Üyeleri Yusuf Kalay ve Sabri Dinç’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

S Rota Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Seyhan Dikay’a açılış sonrası açıklamada bulunan Ahsen Mutlu Günler Atölyesi Sahibi Cahidi Bilgin, 12 senedir eşim Yahya Bilgin ile beraber Ereğli ve bölge halkına hizmet vermekteyiz.

İlk olarak çeyiz piko ve süsleme işleri olarak başladık, daha sonra ise iş yerini ve ürün gamını büyüterek, piyasa şartlarına uygun talep edilen ürünleri de bünyemize katıp ürün yelpazemizi genişleterek atölyemizi daha renkli hale getirdik.Kendim seramik bölümü mezunuyum, bu bölümü okuduğum için tasarımlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tasarımlar eğitimden ziyade beceri ve hayal gücüne dayalı.

Ahsen Mutlu Günler Atölye’sinin ürün yelpazesinde, söz ve nişan süsleri, kına gecesine ait her türlü kına malzemeleri ve Bindallı satış ve kiralama, düğün için kapı ve ev süslemeleri, nikah şekeri , gelin aksesuarları, doğum için hastane oda süsleri, bebek şekeri, sünnet süsleri, sünnet şekeri, mevlit şekeri, doğum günü, özel geceler için parti malzemeleri, parti süsleri, hediyelik eşya, Okullara yönelik kostüm satış ve kiralama Tiyatro animasyon kıyafetleri satış ve kiralama gibi pek çok ürünü bünyemizde barındırmaktayız. Ürünlerimizde fiyat aralığı tabandan tavana kadar , her kesime hitap eden fiyatlarımız mevcuttur"dedi.

Bilgin, ayrıca Ahsen Mutlu Günler Atölyesinin 2. şubesinin açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle