SON DAKİKA

Acılık caddesi bundan sonra altyapı sorunu yaşamayacak

Akdemir:‘Acılık caddesi bundan sonra altyapı sorunu yaşamayacak’ 25 Mayıs, 2018 17:26 Güncelleme: 25 Mayıs, 2018 17:26 Acılık caddesi bundan sonra altyapı sorunu yaşamayacak

   Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Acılık Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Başkan Yardımcısı Erhan Darende ve Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk eşlik etti. Acılık Caddesi’nde yıllardır altyapı sıkıntısı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yapılan çalışma neticesinde bundan sonra Acılık esnafı ve vatandaşların sıkıntı yaşamayacağını belirtti.

   Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Acılık Caddesi'nde yapılacak olan asfalt çalışmamızdan önce, altyapı çalışmaları (kanal hatları, yağmur suyu hatları, su şebekesi hatları, doğalgaz ve elektrik hatları) yapım ve iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte, Acılık Caddesi'nde bundan sonra altyapı sorunu yaşanmayacaktır. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyorum. Çalışmalarımızı kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle