SON DAKİKA

Açık havada sinema keyfi yaşandı

Açık havada sinema keyfi yaşandı 05 Eylül, 2021 10:55 Güncelleme: 05 Eylül, 2021 10:55 Açık havada sinema keyfi yaşandı

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği açık hava film etkinliği büyük ilgi gördü. Aileleriyle birlikte İnönü Parkı’nı dolduran çocuklar, önce canlı müzik dinletisine eşlik ettiler, ardından hep birlikte “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” isimli animasyon filmini izlediler.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, film öncesinde çocukları ve izleyicileri selamlayarak bu tür etkinlikleri devam ettirmek istediklerini açıkladı ve iyi seyirler diledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Cumartesi akşamı düzenlediği açık hava film etkinliği çocuklardan ve sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Aileleriyle birlikte Oyuncak Evi’nin arkasındaki alanı dolduran çocuklar önce canlı müzik dinletisine eşlik ettiler. Daha sonra “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” adlı animasyon filmini seyrettiler. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, film öncesi yaptığı konuşmada, bu tür etkinlikleri devam ettirmek istediklerini ifade etti ve iyi seyirler diledi. Başkan Halil Posbıyık’a eşi Neriman Posbıyık da eşlik etti.

İnönü Parkı dün akşam saatlerinden itibaren cıvıl cıvıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri izleyicilere patlamış mısır ikram ettiler. Ayrıca anı bileti dağıtıldı. Alana yerleştirilen sandalyelerin yanı sıra, İnönü Parkı’ndaki çim alanlar da izleyicilerle doldu. Gündüz saatlerinde aynı alanda gerçekleştirilen sünnet şölenine katılan bir grup çocuk da sinema gösterimine katıldı.

Yorum Ekle