SON DAKİKA

ABİ-KARDEŞ KAVGASINA ÇOÇUKLARDA KARIŞTI

Ereğli'de arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada kan aktı. Yer davası sebebiyle tartışan ağabey kardeş kavgası çocuklarının da karışmasıyla kısa sürede büyüdü. Bıçakların çekildiği kavgada 3 kişi yaralandı. Olayda yaralanan baba oğul özel hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 07 Şubat, 2014 14:51 Güncelleme: 07 Şubat, 2014 14:51 ABİ-KARDEŞ KAVGASINA ÇOÇUKLARDA KARIŞTI

Olay, Ereğli'ye bağlı Kepez Mahallesi Mustafa Akay sokak Sezer Sitesi önünde meydana geldi. İddialara göre, yer davası sebebiyle aralarında husumet bulunan Mutafa C. ( 62) ile kardeşi Sinan C. (48) yolda karşılaştı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya Mustafa C.'nin oğulları Engin C. (27) ile Hasan C. (29) ve Sinan C.'nin oğlu Yetkin C. de (22) dahil oldu. Kavga sırasında kaçarak bir bakkala sığınmaya çalışan Hasan C. göğsünden, babası Mustafa C. ise karnından bıçaklanırken, Engin C. ise yumruk darbeleri ile yüzünden yaralandı.

Yaklaşık 5 dakika süren kavga mahalle sakinlerinin araya girmesi ile son buldu. Yaralı iki kardeş ve babaları kendi araçları ile hastaneye gitti. Özel hastane acil servisinde ilk müdahalesi yapılan ve göğsünden yaralanan Hasan C. ve babası Mustafa C. ameliyata alındı.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan Sinan C. ve oğlu Yetkin C., İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro amirliği ile Bağlık Polis Karakolu ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak göz altına alındı.

İki kardeş ve oğullarının bıçaklı kavgası, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Yetkin C.'nin, amcasının oğlu Hasan C.'yi bıçaklaması, daha sonra yuvarlanarak yere düşmeleri ve çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.

Yaralıların sığındığı iş yeri sahibi Yaşar Y. (50), duyduğu gürültü üzerine dışarıya çıktığını ve kavga eden gençlerden birisinin kendi dükkanına girmeye çalıştığını söyledi. Yaşar Y., "Ben gürültüyü duydum. A/1 Bloğun önünde gürültü vardı. 'Bakkala sığın' diyerek koşarak geliyordu, iki kişi de peşinde vardı. Tam kapıdan içeriye girerken ben dışarıya ittim onları. Dışarıda kamyonun altında da kavga ettiler yaklaşık bir dakika kadar. Ayırdık. Ondan sonra da ayrıldılar. Bindiler araçlarına hastaneye gittiler." şeklinde yaşanan kavgayı anlattı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle