SON DAKİKA

8. Senede toplam 600 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

8. Senede toplam 600 çocuk erkekliğe ilk adımı BJK ile attı. 14 Ağustos, 2018 09:31 Güncelleme: 14 Ağustos, 2018 09:31 8. Senede toplam 600 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu sene sekizincisi düzenlenen ‘SÜNNET ŞÖLENİ’ ile 40 çocuk daha erkekliğe ilk adımını attı.

Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından bu sekizincisi düzenlenen Sünnet Şöleni dernek binası önünde başladı. Dernek binası önünde toplanan çocuklar ve aileleri Davul Zurna eşliğinde oynadı. Araçlara binen çocuklar atılan şehir turunun ardından amfi tiyatroda düzenlenen etkinliğin ikinci bölümüne geldi.

Düzenlenen etkinliğe Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis üyeleri, Ereğli TSO Meclis başkanı İlhan Yazıcıoğlu, İş Adamı Erol Çivici, Avukat Musa Yurtseven, Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Timur Şen, davetliler, sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik, Dernek olarak 8 sene de 600 çocuğu sünnet ettirdiklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade etti. Atik konuşmasında “Bu sene 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atacak. Tam 8 sene de 600’e yakın çocuğumuzu gönül dostlarımız ile birlikte sünnet ettirdik. Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Beşiktaşlı kuruluşunu Süleyman Seba’dan öğrendik. Bizlere her zaman ‘İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz’ derdi. 13 Ağustos vefatının 4. yıldönümü onursal başkanımızı buradan sevgi, saygı ve özlemle anıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Toprağını bol etsin. 13 Ağustos pazartesi akşamı derneğimizde onursal başkanımız Süleyman Seba için mevlit okutulacaktır. Bütün dostlarımızı, arkadaşlarımızı mevlite bekliyorum. Bugün 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atıyor. İnşallah damatlığını ve torunlarını görmek hepimize nasip olur. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmasını diliyorum. Allah çoluklarını çocuklarını büyütmek nasip etsin size. Damatlıklarını görüp, torunlarınızı sevin. Mutlu olun. Hiçbir hastalığa yakalanmadan, hiçbir şekilde hastane kapılarından geçmeden ömürlerinizi çocuklarınızla güzel bir şekilde tamamlayın. Dernekçilik çok zor. Biz 8 seneden beri bir dernek başkanlığı sevdamız uğruna başladık. Ve hala yönetim kurulundaki arkadaşlarımla devam ediyor. Gerçekten hele şu devirde inanılmaz zor. Bu olaylar öyle basit bir olay değil. Yani bir anda oluşmuyor. Bizi seven insanlardan, bizim sevdiğimiz insanlardan, gönül dostlarımızdan, abilerimizden, kardeşlerimizden bize yardım etmeleri için konuşuyoruz. Onlarda Allah razı olsun bizi kırmıyorlar. Ve görüntü sonucu böyle bir yere varıyoruz. Ben bize destek olan ilk başta Kdz. Ereğli Belediyesine, sponsorlarımıza, abilerimize, herkese canı gönülden yönetimim adına, kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise “Bu Sünnet şölenini gelenekselleştiren, burada da olmaktan mutluluk duyduğum sekizinci düzenlenen sünnet şöleninden dolayı başta dernek başkanı Tarkan Atik olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Biraz önce kendisi de söyledi. Gerçekten dernekçilik zor. Ama ilçemizde Tarkan, dernekçiliği, Beşiktaş taraftarlar derneği yönetimi olarak çok güzel işlere imza atıyor. Burada şunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Tarkan Atik sadece Beşiktaş Taraftarlar Derneği değil. Bunu da neden söylüyorum. Şehir de ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım, çocuklarımıza önem vermezsek bütün çalışmalar eksik kalır. Tarkan Atik LÖSEV derneğimizin de İl başkanlığını yapıyor. Kan ihtiyacının ne zaman gerektiğini, ne zaman ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden birisi. Gerek kan toplanmasının organizasyonlarında gerekse de LÖSEV’ de ailelerimizin evlatları ile bire bir kendi çocuğu gibi kendi ailesinden birisi gibi ilgileniyor. Ben buna bizzat şahidim. Varsa yoksa Tarkan Atik’in bir KARA KARTAL’ı var bir de LÖSEV’i var. Dernek adına düzenledikleri bu etkinlikten dolayı Başkan Tarkan Atik ve yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti, pasta kesimi ve sünnet çocuklarına hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.

Yorum Ekle