SON DAKİKA

7 yaralının olduğu kazada yaralı değil, bakın ne aradılar?

7 yaralının olduğu kazada yaralı değil, bakın ne aradılar? 25 Ağustos, 2018 05:33 Güncelleme: 25 Ağustos, 2018 05:33 7 yaralının olduğu kazada yaralı değil, bakın ne aradılar?

Ereğli'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan bir tanesi, acısını hiçe sayarak çevredeki vatandaşlarla birlikte aracın içinde kalan telefonunu aradı. 

Kaza Eski Devrek yolu Deli Hakkı köyünde saat 23.55 sularında meydana geldi. İddiaya göre Subaşı istikametinden Ereğli istikametine giden K.B. nin (36) kullandığı 67 UE 012 plakalı otomobil karşı yönden gelen C.H.A. nın (25) kullandığı 34 BMB 109 plakalı otomobile çarptı. Kazada C.H.A. nın kullandığı ve kontrolden çıkan otomobil takla atarak ters döndükten sonra yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra şarampole yuvarlandı. Kazada 34 BMB 109 plakalı otomobil sürücüsü CH.A. ile aynı araçta bulunan O.G. (40) E.A. (32) ve H.G (38) ile diğer araç sürücüsü K.B. ile aynı araçta bulunan H.B. (37) ve Y.B. (54) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayı gören İsa Akman isimli vatandaş, kazanın orta şeritten giden K.B. nin sebep olduğunu söyledi. 

ACISINI UNUTTU, TELEFONUNUN DERDİNE DÜŞTÜ… 

Kazada yaralanan E.A., acısını unutarak araç içinde kalan cep telefonunun derdine düştü. Telefonun bulunması için çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen E.A nın yardımına koşan yaklaşık 10 vatandaş ters dönen aracın içinde ve çevresinde telefonu aradı. Yapılan aramada bulunan telefonunu alan E.A. hastaneye kaldırıldı. 

Kazada hurdaya dönen iki otomobil çekicilerle kaza yerinden kaldırılarak yedi emin otoparkına götürüldü. Kazadan dolayı tek şeritten verilen yol araçların kaldırılması ile normale döndü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle