SON DAKİKA

7 Ayrı işyerinin camını "intikam intikam" diyerek kırdı

Karadeniz Ereğli'de bir kişinin yürüdüğü sokaktaki işyerlerinin camlarını kırma anı güvenlik kameralarına yansıdı. 11 Haziran, 2022 10:55 Güncelleme: 11 Haziran, 2022 10:55 7 Ayrı işyerinin camını "intikam intikam" diyerek kırdı

Karadeniz Ereğli'de bir kişinin yürüdüğü sokaktaki işyerlerinin camlarını kırma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi ile Devrim Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Ü.K., yerden aldığı taşlarla Meydanbaşı yokuşundan inerken işyerlerinin camlarına zarar verdi. İlçe merkezinde yaşanan olayda 7 işyerinin camı kırılırken polis ekiplerine haber verildi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
7 işyerinin camlarına zarar veren şahıs Orhanlar Mahallesi Bozhane mevkiinde yakalandı. Saldırgan Ü.K. işyerlerine zarar verme anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Yerden aldığı taşla dükkanın camını kırdıktan sonra saldırganın ‘İntikam, intikam’ diye bağırması ve sakince yürümeye devam etmesi dikkat çekti.
Sabah saatlerinde kameralara baktıklarında sesler geldiğini duyan işyeri sahibi Burak Taşdemir, “Dükkana doğru demir atıyor ardından 3 tane taş atıyor ve aşağı caddeye doğru her yeri yıka yıka gidiyor. 10 bin lira gibi zararımız var. Camın önündeki tezgahta bulunan bütün aksesuarlar zarar görüyor.” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle