SON DAKİKA

6.KATTAN ATLAMAK İSTEDİ

Ereğli'de bunalıma giren 23 yaşındaki Gökhan M., öğle saatlerinde bir bankaya ait binanın 6. katındaki pencereden sarkarak ölmek istedi. 24 Aralık, 2013 08:41 Güncelleme: 24 Aralık, 2013 08:41 6.KATTAN ATLAMAK İSTEDİ
Ereğli'de işsiz olduğunu ileri süren bir genç, özel bir bankaya ait binanın 6. katındaki camdan atlayarak intihar etmek istedi. Polis, bir anlık dalgınlığından faydalanarak 23 yaşındaki genci yakalayarak yere indirdi.
Kdz.Ereğli'de bunalıma giren 23 yaşındaki Gökhan M., öğle saatlerinde bir bankaya ait binanın 6. katındaki pencereden sarkarak ölmek istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, genci ikna etmek için konuşturmaya çalıştı. Polis, bir anlık dalgınlığından faydalandıkları Gökhan M.’yi kolundan yakalayarak önce binanın içine aldılar ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Gökhan M.’nin bir süredir işsiz olduğu ve girdiği bunalım nedeniyle intihar etmek istediği ifade edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Gökhan M., hastanede yapılan kontrollerin ardından ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Bu arada işsiz gencin intihar girişiminin amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildiği görüldü.
Yorum Ekle