SON DAKİKA

55 Sanatçının resmettiği resimler sanatseverlerin beğenisine sunulacak

Karadeniz Ereğli Özbaşakçı Sanat evi tarafından yaklaşık 55 sanatçının tualine resmettiği resimler düzenlenecek olan sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 12 Mayıs, 2022 05:44 Güncelleme: 12 Mayıs, 2022 05:44 55 Sanatçının resmettiği resimler sanatseverlerin beğenisine sunulacak

Karadeniz Ereğli Özbaşakçı Sanat evi tarafından yaklaşık 55 sanatçının tualine resmettiği resimler düzenlenecek olan sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Ereğli’de 60 yıl öncesine dayanan Özbaşakçı Sanat Evi tarafından 12-17 Mayıs tarihleri arasında resim sergisi açılacağı bildirildi. Yaklaşık 55 sanatçının tuale resmettiği çalışmalar Atatürk Kültür Merkezi Teras Sergi Salonunda sanatseverler ile buluşacak.

Resim sergisi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Özbaşakçı Sanat Evi Resim öğretmeni Vasfiye Bostan”60 yıllık geçmişimizle 7’den 70’e öğrencilerimizin katkıları ile sergimizi 12-17 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Teras Sergi Salonunda açacağız.

Tüm sanatseverleri açılışımıza bekliyoruz” dedi. Atatürk Kültür Merkezi Teras Sergi Salonunda düzenlenecek olan açılışın saatinin ise 18.00 olduğu ifade edildi.

Yorum Ekle