SON DAKİKA

53. Yıl turnuvası başladı

Türk Metal Sendikası’nın Kuruluşu’nun 53. Yılı dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendiği bildirildi. 05 Mayıs, 2016 11:24 Güncelleme: 05 Mayıs, 2016 11:24 53. Yıl turnuvası başladı

Sendikanın resmi internet sitesi ‘turkmetalkdzeregli.org’da yer alan habere göre, ilçedeki Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) ünitelerde çalışanlardan oluşan 11 takımın katıldığı turnuva, 4 Mayıs’ta Erdemir Stadı’nda başladı.

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, turnuvanın açılış maçı öncesi yaptığı konuşmada, sendikanın gücünden bahsederken, bu gücünü ise üyelerinden aldığını tekrarladı.

Ercan, Türk Metal’in birinci görevinin üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

“Üyesinden aldığı güç ile büyüyen sendikamız, elde ettiği bu gücünü de yine üyelerimiz ve ailelerine yönelik en iyi koşullarda kullanıyor.

Her zaman bahsettiğimiz gibi; birinci amacı işçi hak ve menfaatlerini korumak olan Türk Metal, aynı zamanda üyelerimizin eşleri ve çocukları ile birlikte sosyal yaşamda en iyi koşullarda olabilmeleri için de büyük gayret gösteriyor. Yine böylesi sportif faaliyetlerle de bir yandan spor yapma, diğer yandan da kaynaşmayı arttırma girişimlerinde bulunuyoruz. İşte, sendikamızın kuruluş yıl dönümlerine denk getirdiğimiz futbol turnuvamız da bunlardan biri.

Şahsım ve yönetim kurulum adına, turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum, müsabakaların her hangi bir sakatlık olmadan tamamlanmasını diliyorum.”

Turnuvanın ilk maçında Demir Üretim Direktörlüğü ile Erdemir Çelik Servis Merkezi (Ersem) 1-1 berabere kalırken, ikinci maçı ise Mühendislik Müdürlüğü’nü 5-2 yenen Atelyeler Bakım Direktörlüğü takımı kazandı.

Karşılaşmaları, Türk Metal Şube yöneticileri de izledi.

Turnuva, bu akşam saat 18.00’de oynanacak Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü-Nakliyat Müdürlüğü takımları, ardından ise Çelik Üretim Direktörlüğü-Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü maçları ile devam edecek.

Yorum Ekle