SON DAKİKA

50 YILLIK EŞİNİ AMBULANSTADA YANLIZ BIRAKMADI

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan 50 yıllık eşini bırakmak istemeyen sürücü, ambulansa binmek için polislerden yardım istedi. 31 Aralık, 2013 10:37 Güncelleme: 31 Aralık, 2013 10:37 50 YILLIK EŞİNİ AMBULANSTADA YANLIZ BIRAKMADI

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan 50 yıllık eşini bırakmak istemeyen sürücü, ambulansa binmek için polislerden yardım istedi.

Kaza bugün saat 14.30 sularında Yeşiltepe mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kavşaktan dönüş yapmak isteyen Halil Kumaş idaresinde ki (79) 67 LY 056 plakalı hususi otomobille, karşı yönden gelen Mehtap Çolpan (34) idaresinde ki 67 UC 187 plakalı hususi otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yolda savrulan otomobilde ki Halil Kumaş ve eşi Fatma Kumaş’ ın (72) yardımına diğer sürücüler ve çevredeki halk koştu. Yaşlı kadın kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansa alındı.

Kazanın şokunu atlamayan sürücü Halil Kumaş, polislerin sorularına cevap vermekte zorlandı. Kendisine gelen sürücünün ilk sorusu ise eşinin nerede olduğu oldu. Eşi ile 50 sene aynı yastığı baş koyduğu öğrenilen sürücü Halil Kumaş, eşinin bulunduğu ambulansa binmek istedi. Polisin araya girmesi ile ambulansa alınan yaşlı adam, eşi ile birlikte hastaneye gitti.

Kazayı gören Mustafa Akbaş ise  kavşak bölgesinde iki aracın çarpıştığını söyledi.  Kazada diğer sürücü Mehtap Çolpan’ın ise yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Fatma Kumaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorum Ekle