SON DAKİKA

48 Araç kontrol edildi...

Karadeniz Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Deneteme Büro Amirliği ekiplerince İstanbul yol ayrımı mevkiinde uygulama yapıldı. 13 Nisan, 2022 05:58 Güncelleme: 13 Nisan, 2022 05:58 48 Araç kontrol edildi...

Karadeniz Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Deneteme Büro Amirliği ekiplerince İstanbul yol ayrımı mevkiinde uygulama yapıldı. Araçlarında cam filmi olan sürücüler ceza yememek için filmleri kendi elleri ile sökerken, 48 aracın kontrol edildiği uygulamada ceza kesilmediği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi İstanbul Yol ayrımı mevkiinde Cam filmi ve abart egzoz uygulaması yapıldı. Uygulamada cam filmi olan araç sürücülerine filmleri sökmeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Cam filmlerini sökmek istemeyen sürücüler kesilecek cezayı duymaları üzerine kendi elleri ile filmleri sökerek uygulamadan ayrıldı. Motosiklet ve sürücülerinin de kontrol edildiği uygulamada 48 araç uygulamaya alınırken, araç ve sürücülerine ceza kesilmediği öğrenildi. Yapılan uygulama ve denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle