SON DAKİKA

4 Şüpheli tutuklanarak cezaevine gonderildi

4 Şüpheli tutuklanarak cezaevine gonderildi. 30 Haziran, 2022 14:21 Güncelleme: 30 Haziran, 2022 14:21 4 Şüpheli tutuklanarak cezaevine gonderildi

Karadeniz Ereğli ilçesinde silahlı saldırıya karıştıkları iddia edilen 4 zanlı, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

28 Haziran gecesi Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 34 RK 3280 plakalı beyaz bir araç gelen iki kişi cadde üzerinde ki işletmesinde ki N.B. ile yanında ki M.Ç. ye 11 el ateş ederek kurşun yağdırdı.

Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Zanlılar olayın ardından Kandilli Beldesinde çalıntı plakalı aracı terk ederek araç değiştirmiş ve Polis ekiplerince zanlıların Ereğli’de kalabilecekleri ihtimali üzerine kamera araştırmasına başlandı.

Yapılan incelemenin ardından olayı gerçekleştirdiği iddiası ile U. Ö., O. Y. ve M. B. ve şahısların Düzce ilinden yardım aldıkları iddia edilen M.B. yi göz altına aldı. 4 şüpheli Asayiş Büro Amirliği’nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık makamınca tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen U. Ö., O. Y. ve M. B ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Ekle