SON DAKİKA

4 KİŞİLİK AİLEYE KOMŞULARI SAHİP ÇIKTI

Alaplı'ya bağlı Kasımlı köyünde çıkan yangında Çevik ailesinin evi tamamen yandı. Sokakta kalan aileye komşuları sahip çıktı. 22 Aralık, 2013 13:45 Güncelleme: 22 Aralık, 2013 13:45 4 KİŞİLİK AİLEYE KOMŞULARI SAHİP ÇIKTI

Alaplı'ya bağlı Kasımlı köyünde çıkan yangında Çevik ailesinin evi tamamen yandı. Sokakta kalan aileye komşuları sahip çıktı.

Kasımlı Köyü İmzeli mahallesinde oturan Mustafa Çevik’ e ait ahşap evde nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında ahşap ev tamamen yandı. Sokakta kalan 4 kişilik aileye mahalleli sahip çıktı.

Çocuğunun birisinin Üniversitede diğerinin ise lisede okuduğunu söyleyen Mustafa Çevik sadece evinin altında bulunan inek’i kurtarabildiklerini söyledi. Evin ahşap olduğunu tamamen yandığını ifade eden Çevik “Hiç bir şey alamadık. Alaplı’ya pazara inmiştik. Evin yanıyor diye bana haber verdiler. Geldik. Ev komple alevlenmişti. İtfaiye vardı. Hiç bir şey alamadık evden. 1 ton fındığımda vardı evde. Bir üst baş kaldık. Evde kimse yoktu. Tek etsellimiz o. Can kaybı yok. Köyden komşu da gelmiş. Ahırdan buzağıyı çıkarmış. Bir patpatım vardı. Onu çıkartabilmiş ancak. Yangın dipten başladığı için onları alabilmiş. Çocuğumun birisi Trabzon’ da Karadeniz teknik üniversitesinde okuyor. Diğeri de Alaplı Çok Programlı lisesinde okuyor. Allaha şükür hiç can kaybımız yok” dedi.

Yorum Ekle