SON DAKİKA

2014'ÜN İLK GÜNÜNDE MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Doğruları Söyleyerek Planlayacağız’ sloganı ile yola çıkarak Ereğli Belediye Başkanlığına aday olan Opr. Dr. Recep Erdoğan; “Seçeceğiniz insanın mal varlığını bilmeye herkesin hakkı var” dedi ve mal varlığını açıkladı 01 Ocak, 2014 14:14 Güncelleme: 01 Ocak, 2014 14:14 2014'ÜN İLK GÜNÜNDE MAL VARLIĞINI AÇIKLADI
Dürüstlüğü ve doğrulu ile Türk halkının gönüllerinde ‘efsane devlet adamı’ olarak yer eden merhum Bülent Ecevit’in yolundan giden DSP Ereğli Belediye Başkanı Recep Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığı ile mal varlığını Ereğli kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan; “Yeni yılda ilk olarak mal varlığımı açıklıyorum. Bunu eğer seçildiğimiz takdirde her yıl yapacağım. Seçeceğiniz insanın mal varlığını bilmeye herkesin hakkı var” dedi.

İŞTE, DOKTOR’UN MAL VARLIĞI

1.  Süleymanlar Mahallesinde Dubleks Daire;
2.  İstanbul Ataşehir, Simpaş Koru Sitesinde Daire;
3.  Ankara 100. yıl, Çiğdem Mahallesinde eşimin adına dubleks daire (aileden)
4.  Akçakoca da Kumpınar sitesinde yazlık daire
5.  Bodrum'da Clup Flipper tatil merkezinde bir haftalık devre tatil hakkı
6.  2007 Model Hundai Santa Fe araba
7.  2013 model Ford Fiesta araba
8.  Bankalarda 0 nakit
9.  İki bankaya bir miktar kredi borcu, fazla değil.
10. Erzurum Şenkaya ilçesinde 6 kardeşin ortak, henüz bölünmemiş bir dükkan ve ev.
11. Şenkaya Gezenek köyünde, yine 6 kardeşin ortak bir ev, samanlık, ahır ve miktarlarını bilmediğim, tarlalar, çayırlar.
10. Ve en önemli varlıklarım 11 ve 18 yaşında iki oğlum, eşim.

HALK VE HAK…
Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan, halk ve hak olmak üzere iki gücünün olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kulandı:

“Değerli Dostlarım. 2014 yılı Sevgi ve Dostluk yılı olsun. Değişimin gerçekleşmesine katkı sağlayın. Barışa ihtiyaç duyulmasın. Değişimin adresi DSP "Doğruları Söyleyerek Planlayalım". Günümüzde, dünyada değişmeyen tek şey değişim. Değişim için, Ereğli'de Yok Olan Birlik ve Beraberliğin Sağlanması için çatı DSP. Herkesi bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz. Çünkü biz diyoruz ki; "Herkes Bizden Biz Herkesten Olacağız" ve yine "kendinden önce hizmet" diyoruz. Bizim iki gücümüz var: Halk ve Hak. Halkımızın Yeni Yılını en iyi dileklerimle kutluyorum.”
Yorum Ekle