SON DAKİKA

14 İŞÇİ YARALANDI

Ereğli'ye bağlı Toyfanlı köyünde yevmiyeli fındık işçisi olarak çalışan 14 kişi iddiaya göre yedikleri yemekten zehirlenerek ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 16 Ağustos, 2014 08:23 Güncelleme: 16 Ağustos, 2014 08:23 14 İŞÇİ YARALANDI

Olay Ereğli' ye bağlı Toyfanlı köyü Küreçler mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre M.A ya ait fındık tarlasında yevmiyeli olarak çalışan işçiler akşam yemeğini yedikten sonra rahatsızlandı. Kusma ve baş dönmesi şikayetleri üzerine ambulans ve hususi araçlarla Ereğli Devlet ve özel hastanelere getirildi. Zehirlenme vakalarının geleceği haberini alan hastane personeli, hastaneye elen işçileri acil serviste hazırlanan odalara aldı. Burada tedavilerine başlanan işçilerin tedavilerinin tamamlanmasının ardından servise kaldırıldı.

Toyfanlı köyünde yaşayan ve 4 işçiyi hastaneye getiren vatandaş, köyde kendisine haber geldiğini yedikleri yemekten dolayı zehirlendiklerini bildiğini söyledi. İşçilerin akşam yemeğinde tavuk yemeği yedikleri ve ondan sonra rahatsızlandıkları öğrenildi.

Özel ve Devlet hastanesinde tedavi altına alınan 14 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinin hastanelerde devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle