SON DAKİKA

12’si altın olmak üzere 15 madalya ile Ereğli'ye döndüler

12’si altın olmak üzere 15 madalya ile Ereğli'ye döndüler 28 Haziran, 2021 06:44 Güncelleme: 28 Haziran, 2021 06:44 12’si altın olmak üzere 15 madalya ile Ereğli'ye döndüler

Zonguldak’ta düzenlenen “Tekvando İl Şampiyonası”nda, ilçedeki çeşitli orta okullardanöğrencilerin yer aldığı Karadeniz Ereğli Tekvando Spor Kulübü Sporcuları 12’si altın olmak üzere 15 madalya ile ilçeye döndüler.

Zonguldak’taki Site Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada Ereğlili sporcular, 12 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek, 7-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak “Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Antrenör Murat Kale, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, ülkede etkisini sürdüren Koronavirüs (Covid-19 salgın süresinde, aldıkları özel izinlerle sporcuların antrenmanlarını sürdürmelerini sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Pandemi döneminde sporcularımızı performans açısından hazır tutarak, müsabakalarda başarılı olmalarını sağladık. Çok şükür, çalışmalarının meyvelerini de şampiyonluklarla taçlandırarak emeklerimizin karşılığını aldık. Bu vesileyle; sporcu velilerine, sporculara ile pandemiye rağmen spor salonunun sporcularımıza açık tutulmasını sağlayan İl ve İlçe Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.”

ŞAMPİYONA BİRİNCİLERİ

Sude Özay (Cumhuriyet Orta Okulu)

Batu Boz (Cumhuriyet Orta Okulu)

Orkun Ateş (Cumhuriyet Orta Okulu)

Azra Sera Parmaksız (Cumhuriyet Orta Okulu)

Ozan Doğan (Cumhuriyet Orta Okulu)

Berrin Ateş (Cumhuriyet Orta Okulu)

Ezel Karaarslan (Kepez İzmirlioğlu (O.O.)

Harun Ürkmez (İsmet İnönü O.O)

Yiğit Poyraz Danışmaz (Atatürk Orta Okulu)

Elif Reyhan Yılmaz (Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz O.O)

Emine Eylem Aksın (Ören Orta Okulu)

Yudum Zaman (Turgut Reis Orta Okulu)

ŞAMPİYONA İKİNCİLERİ

Fatma Betül Yalnız (Turgut Reis Orta Okulu)

Ayaz Yavuz Meydan (Kışla Mahmut Likoğlu O.O)

ŞAMPİYONA ÜÇÜNCÜSÜ

Zeynep Ceylin Aydın (Merih Şuğle Orta Okulu)

Yorum Ekle