SON DAKİKA

10 sporcu yaralandı, iki futbolcu hastaneye kaldırıldı

Karadeniz Ereğli'de oynanan amatör lig maçında bitiş düdüğü ile birlikte ortalık savaş alanına döndü. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 sporcu yaralanırken, iki futbolcu ise hastaneye kaldırıldı. 07 Nisan, 2022 14:50 Güncelleme: 07 Nisan, 2022 14:50 10 sporcu yaralandı, iki futbolcu hastaneye kaldırıldı

M 

Karadeniz Ereğli'de oynanan amatör lig maçında bitiş düdüğü ile birlikte ortalık savaş alanına döndü. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 sporcu yaralanırken, iki futbolcu ise hastaneye kaldırıldı.

Olay Şehit Vefa Karakurdu stadında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Balı spor Şehit Vefa Karakurdu stadında grubun lideri Kandilli Belediyesporu ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Kandilli Belediyespor 9 kişi kaldı. Maçın ikinci yarısında Balı spor 2 gol atarak maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Maçın son düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Kandilli Belediye sporlu oyuncular Balı sporlu oyunculara saldırdı. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu olaya polis takviyesi istendi. Sahaya giren polis ekipleri kavga eden sporcu ve yöneticileri biber gazı sıkarak ayırmaya çalıştı. Uzun süren arbedenin ardından oyuncuların sahadan çıkarılması ile kavga sona erdi. Kavgada Balı sporlu yaklaşık 10 oyuncu yaralanırken, futbolculardan Mete yağız ambulansla gitti Furkan Turan kendi aracıyla hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle