SON DAKİKA

1 saatlik çalışmayla kurtarıldı....

1 saatlik çalışmayla kurtarıldı.... 10 Eylül, 2017 08:46 Güncelleme: 10 Eylül, 2017 08:46 1 saatlik çalışmayla kurtarıldı....


Alaplı'da parmağına el fenerinin yüzüğü sıkışan küçük çocuk, itfaiye müdürü Sinan Taşkın'ın bir saatlik uğraşısından sonra parmağındaki yüzükten kurtarıldı. Kurtarma çalışması sırasında İtfaiye müdürü Sinan Taşkın testere ile yüzüğü keserken, itfaiye personeli küçük çocuğun korkmaması için elinden geleni yaptı. 

Olay Alaplı ilçesine bağlı Durabeyli köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre evde el feneri ile oynayan 3,5 yaşındaki Cevat Yılmaz, parmağını el fenerinin yüzüğüne sıkıştırdı. Baba Suat Yılmaz çocuğunun eline el fenerinin yüzüğünün sıkıştığını görünce Alplı devlet hastanesine götürdü. Hastanede müdahale edilemeyeceğinin söylenmesi üzerine Baba Suat Yılmaz oğlunu itfaiye müdürlüğüne getirdi.  Haber verilen itfaiye müdürü Sinan Taşkın, çocuğun parmağını yüzükten kurtarmak için çalışmaya başladı. Küçük demir testeresi ile yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından küçük Cevat parmağında ki yüzükten kurtarıldı. Baba Suat Yılmaz, çocuğu Cevat'ın parmağında ki yüzüğü çıkaran Alaplı İtfaiye müdürü Sinan Taşkın ve oğlunun korkmaması için çaba gösteren itfaiye personeline teşekkür etti. 

Yorum Ekle