SON DAKİKA

1. Osman Zeki Oral Madonnari Şenliği gerçekleştirildi

Renkli tebeşirlerle boyanan Amfi Tiyatro ve Bozhane rengârenk oldu 10 Eylül, 2017 16:04 Güncelleme: 10 Eylül, 2017 16:04 1. Osman Zeki Oral Madonnari Şenliği gerçekleştirildi

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Soyla İşler Müdürlüğü, Gülüç Güzel Sanatlar Lisesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ)Güzel Sanatlar Fakültesi öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte Karadeniz Ereğli’de renkli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltı ile başlayan etkirliğe, Başkan Yardımcısı Dr. Atilla Bulak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Kaya ile birlikte katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal öğretmen ve öğrencilerin amfi tiyatro ve Bozhane mevkiinde yaptığı tebeşir ile boyama çalışmalarını inceledi.

Amfi Tiyotra’da, belediye şapkalarını ve Osman Zeki Oral yazılı tişörtleri giyerek tebeşirle boyama yapan öğrencilerin yaptıklarını izleyen ve tebeşirle çizim yapan Başkan Uysal, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1. Osman Zeki Oral Madonnari Şenliği Kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi ve BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla ilçemizin sahil bandı ve amfi tiyatromuz, renkli tebeşirlerle boyandı. Belediye Sosyal Tesislerimizde kahvaltıyla başladığımız hafta sonumuz da böylelikle renkli geçti. Katılımından dolayı tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.  Bu vesile kaybettiğimiz çok değerli hocamız Osman Zeki Oral’ı rahmet ve minnetle anıyoruz. “

Etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden güzel sanatlar öğrencileri, belediyenin tanıdığı bu imkândan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona ererken, Amfi Tiyatro ve Bozhane mevkiinde yapılan etkinlik sonrası yerler rengârenk oldu.

 

Yorum Ekle