SON DAKİKA

"1 Milyon üye" kampanyası kapsamında Ereğli'ye geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, beraberinde teknik direktör İsmail Kartal futbolcular Pierre Webo, Mert Günok ve kulüp yöneticisi Mithat Yenigün, Dernek Sorumlusu Murat Boyraz ile birlikte '1 Milyon üye' kampanyası çerçevesinde Ereğli'ye geldi. 28 Ekim, 2014 17:47 Güncelleme: 28 Ekim, 2014 17:47 "1 Milyon üye" kampanyası kapsamında Ereğli'ye geldi

İlk olarak Plajlar bölgesinde karşılanan Başkan Aziz Yıldırım burada Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek ile sohbet etti. Fenerbahçe Taraftarları Derneği'nin çevre il ve ilçelerle birleşmesi gerektiğini ifade eden Aziz Yıldırım, Başkan Serdar Özbek'den yer bulması konusunda istekte bulundu. Daha sonra Fenerbahçe Futbol Okulu'nu da ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım burada minik Fenerbahçelilerle uzun süre sohbet etti. Futbolcular Pierre Webo, Mert Günok da öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Pierre Webo kullandığı penaltı atışını gole çevirirken, Mert Günok ise minik Fenerbahçelinin golüne engel olamadı.

Aziz Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışı futbolcular Pierre Webo, Mert Günok, teknik direktör İsmail Kartal ve ile birlikte gerçekleştiren Aziz Yıldırım, dernek binasına geçerek burada üyelerle sohbet etti.

Dernek açılışının ardından futbolcular Pierre Webo, Mert Günok imza gününde taraftarların forma, atkılarını imzaladı. Fenerium aracı ise imza töreni salonunun önünde satış için hazır bulundu.


Yorum Ekle