SON DAKİKA

1 Mayıs öncesi huzur ve güven uygulaması…

1 Mayıs öncesi huzur ve güven uygulaması… 01 Mayıs, 2018 06:06 Güncelleme: 01 Mayıs, 2018 06:06 1 Mayıs öncesi huzur ve güven uygulaması…

Ereğli ilçe Emniyet müdürlüğü bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde Huzur ve Güven uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada 60 personel görev alırken, yakalaması olan bir kişi yakalandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün huzur ve güven ortamında kutlanmasının sağlanması, bu etkinlikleri provoke edebilecek, başta terör, asayiş ve narkotik konuları olmak üzere, suç işleyebilecek kişileri tespit ederek yakalanmasına yönelik ilçede ‘Huzur ve Güven’ uygulaması yapıldı. Gün boyu süren 12 ekip ve 60 personelin katıldığı uygulamada iş yerleri, internet kafeler, kıraathaneler, servis araçları ve 450’nin üzerinde şahıs kontrol edilirken, dolandırıcılık suçundan aranması olan ve cezaevi firarisi olan bir kişi de yapılan uygulamada yakalandı. Uygulamaların aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Diğer yandan yapılan uygulamalardan dolayı vatandaşlar emniyet mensuplarına teşekkür etti. Vatandaşlar “Polisimiz bizlerin huzur ve güvenliği için görevi başında. Yapılan bu uygulamalarla huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyoruz. Uygulamaların devam etmesini istiyoruz” dediler.

Yorum Ekle