SON DAKİKA

1 kişi araçta sıkıştı, 4 kişi yaralandı

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan bir kişi sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılırken, yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. 23 Mayıs, 2017 17:01 Güncelleme: 23 Mayıs, 2017 17:01 1 kişi araçta sıkıştı, 4 kişi yaralandı

Kaza Ereğli Ormanlı yolu Kızılcağınar köyü köprü çıkışında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Onur Aldal iaresinde 20 NH 208 plakalı otomobil, Ahmet Geçay'ın kullandığı 67 LF 976 plakalı hafif ticari kamyonet ile çarpıştı.

Kazada sürücü Geçay hafifi ticair kamyonette sıkıştı. Sürücü Ahmet Geçay olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşların da yardımı ile araçtan çıkarılarak ambulansa ardından ambulansa alındı. Kazada yaralanan diğer araç sürücüsü Onur Aldal ve aynı araçta bulunan Ümmüsel Aldal ve hafif ticari kamyonette bulunan yolcu Muharrem Geçay' da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslara Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebi ile yolda trafik akışı yaklaşık 1 saat tek şeritten verildi. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle